Aanhangwagens Autotransporters Ifor Williams Transporta

Ifor Williams Transporta

Vraag informatie

De nieuwe Ifor Williams Transporta !

De perfecte trailer voor motorsport liefhebbers, kleine raceteams en klassieke auto-eigenaren
De Transporta biedt bescherming tegen de weerelementen tijdens het transporteren van hoogwaardige voertuigen. Alle modellen zijn voorzien van een duurzaam gegalvaniseerd stalen chassis.
Het Tiltbed model voorzien van een manuele hydraulische kantelbare dissel waarvan de meeste voertuigen en zich voor voertuigen met een lage bodemvrijheid, ook is er optioneel extender skids beschikbaar voor voertuigen met een superlage bodemvrijheid.

Een elektrisch aangedreven lier is beschikbaar. De optionele band rek en werkbank, die zijn gemonteerd op de voorzijde van de aanhangwagen, is geschikt voor een reeks van verschillende grootte wielen en geeft een volledig functionele werkruimte over een duurzaam grote front opbergkast gemaakt van lichtgewicht materiaal. Twee grote zijdeuren geven toegang om makkelijk in en uit te stappen en het voertuig vast te maken.

LED-spots op beide zijden geeft zowel ambitieuse en praktische verlichting voor het interieur van deze trailer.
De optionele vloer TL-verlichting geeft een laag niveau verlichting. Bindhaken zijn standaard en met meerdere gaten elke 60 mm, dit geeft voldoende bevestigingspunten. De instelbare wielstopper biedt optimale gewichtsverdeling en stabiliteit.

 

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom want wij stellen deze Transporta graag tentoon!

Brochure: http://www.iwt.co.uk/products/transporta/transporta/download/4029

Vraag informatie